Hakkımızda

Simge Duşakabin, yaklaşık 20 yıllık tecrübesiyle Simge Duşakabin markalı duş ve küvet kabinleri ile kalitenin simgesi olmuştur. Yılların bize sağladığı tecrübe, bilgi ve donanımla “Uygun fiyatlara, kaliteli hizmet, kaliteli işçilik” prensibiyle çalışmaktayız.

Simge Duşakabin

Simge duşakabin “Kalitenin Simgesi” sloganımız kendimize amaç edinerek daima kaliteli işler yaptık ve en iyisini yapmak için her geçen gün kendimizi geliştirmekte ve kalitemizi arttırmaktayız. 

Duşakabin, küvet, jakuzi, kompakt sistem kabin ve 3D tezgah arası işlerimizle Antalya’da hizmet sağlamaya devam etmekteyiz.

Misyonumuz

Profesyonel bir yönetim anlayışı ve üstün kaliteden ödün vermeden, hızlı çözümler ve rekabetçi fiyatlar sunarak müşterilerimize en iyi hizmeti vermek.

Müşteri odaklı çözümler sunarak, tamamen müşteri memnuniyeti odaklı, ürün çeşitliliği ve uygulanabilirliğini devamlı kılarak her türlü isteğinize yanıt verebilmek amacımızdır.

Vizyonumuz

Duşakabin ve küvet gibi kendi sektörümüzde rekabet yaratıp, uygun fiyatlara ürünleri müşterimize sunarak, öncülük vasfımızı sürdürmek ve müşterilerimiz için vazgeçilmez bir marka olmak ilk hedefimizdir.
Bu hedeflerimiz içinde günden güne kendimizi teknolojik gelişmelerle doğru orantılı olarak yeniliyor ve geliştirmeye devam ediyoruz.

Sormak istedikleriniz mi var?

Hemen bizimle iletişime geçin…